Як змінити псевдонім у Моєму Світі

Як змінити псевдонім у Моєму Світі


Поняття "никнейм" знайомо усім нам. Хтось вибирає ім'я, яким мріяв назватися з дитинства, хтось — ім'я улюбленого персонажа. Проте переваги міняються і іноді виникає потреба змінити никнейм. На сервісі Mail.ru це зробити досить просто.


 

Вам знадобиться

  • Комп'ютер з підключенням до інтернету

Інструкція

1. Зайдіть на сторінку сервісу Mail.ru. Знайдіть в лівому верхньому кутку форму авторизації і введіть в неї свій логін і пароль. Кликніть по кнопці "Увійти". Ви потрапите на сторінку, де відображаються отримані Вами листи, а також є присутніми посилання на інші сервіси проекту, які знаходяться у верхньому горизонтальному рядку меню.

2. Знайдіть посилання "Мій світ". Вона розташована у верхньому рядку страници, в списку сервісів, з лівого боку. Кликніть по ній, щоб перейти до сервісу "Мій світ". Після переходу ви отримаєте доступ не лише до усіх сервісів, але і до списку друзів, ігор, співтовариств і власної анкети, а також до редагування усіх персональних даних, включаючи і никнейм.

3. Ліворуч у верхній частині сторінки, під логотипом "Мій Світ@mail.ru" знайдіть меню зі списком сервісів. Зараз ви знаходитеся на сервісі "Моя сторінка" і цей пункт в меню виділений кольором і жирним шрифтом. Знайдіть пункт меню "Анкета", він в списку находися прямо перед посиланням "Ще" - передостаннім.

4. Кликніть по пункту "Анкета". Перед вами відкриється сторінка редагування. Тут можна повністю змінити інформацію про себе і додати нову, якщо ви тільки обживаєте сайт і не усі поля ще заповнені. Першим же рядком йде поле, обов'язкове для заповнення, - "Псевдонім". Зараз в нім значиться той нік, який ви вказали при реєстрації. Змініть його на бажаний, відредагуйте, якщо це необхідно, інші пункти своєї анкети.

5. Прокрутіть сторінку до кінця. Внизу ви знайдете дві кнопки: "Зберегти" і "Відновити". Кнопка "Зберегти" запише усі зроблені вами зміни, а кнопка "Відновити" — поверне ті дані, що були в анкеті до початку редагування. Якщо ви упевнені у веденних змінах, клікайте по кнопці "Зберегти". Сторінка оновиться. Тепер ви можете виправити що-небудь і зберегти наново або перейти до будь-якого іншого сервісу — усі внесені при останньому редагуванні зміни вже збережені і застосовані до усіх сторінок.