Як вилучити другий обліковий запис

Як вилучити другий обліковий запис


Щоб кілька людей з індивідуальними налаштуваннями профілів могли працювати на одному комп 'ютері, необхідно для кожного з них створити обліковий запис. Це може зробити користувач з правами адміністратора. Він також може визначати права кожного учасника і видаляти облікові записи.

Інструкція

1. Щоб видалити обліковий запис, зайдіть до панелі керування з меню "Пуск" і розкрийте вузол "Облікові записи" подвійним кліком. У відкритому вікні клацніть на записі, який потрібно вилучити.

2. Перейдіть за посиланням "Видалити обліковий запис". Програма запропонує вам зберегти профіль віддаленого учасника в новій теці на вашій стільниці. Ви можете зберегти дані, вилучити їх або відмовитися від видалення облікового запису. Зробіть вибір і натисніть відповідну кнопку. Підтвердіть рішення, натиснувши "Так".

3. Якщо ви зайшли як адміністратор, то видалити власний обліковий запис не зможете. Вам доведеться створити нового користувача з правами адміністратора, зайти під його ім 'ям і видалити "Адміністратор". Можна дати такі права іншому зареєстрованому учаснику і попросити його видалити вашу "" обліку "".

4. Є інший спосіб. Клацніть правою клавішею на значку "Мій комп 'ютер" і виберіть команду "Керування" у спадному меню. Розкрийте оснастку "Локальні користувачі" та "Користувачі". Якщо в системі були створені невидимі облікові записи, їх не можна побачити з "Панелі управління" навіть адміністратору. Однак програма "Локальні користувачі і групи" показує всіх зареєстрованих учасників.

5. Наведіть курсор на потрібний запис і викликайте спадне меню клацанням правою клавішею. Виберіть команду "Видалити". Підтвердіть рішення, натиснувши "Так". У цьому режимі ви можете вилучити запис "Адміністратор". Можна просто натиснути на клавіатурі Delete. З 'явиться те саме діалогове вікно з пропозицією підтвердити вилучення.

6. Обліковий запис не обов 'язково видаляти - його можна відключити, і тоді користувач, який під ним зареєстрований, не зайде в систему. Запустіть "Локальні користувачі", позначте обліковий запис і викликайте контекстне меню правої клавіші миші. Виберіть "Властивості" та позначте пункт "Вимкнути обліковий запис" у чекбоксі. Щоб підтвердити, натисніть кнопку Гаразд.