Як відкрити доступ до сторінки



Якщо в інтернет-спілкуванні з вами деякі користувачі сайту "ВКонтакте" випробовують незручності, то напевно, варто відкрити доступ до своєї сторінки. Тим паче, що за допомогою налаштувань приватності ви можете вибрати, що відкриєте іншим користувачам.


 

Вам знадобиться

  • Комп'ютер з доступом в інтернет, наявність сторіночки на сайті "ВКонтакте".

Інструкція

1. Зайдіть на свою сторінку на сайті "ВКонтакте". Праворуч від аватрки (головної фотографії, "обличчя" вашого аккаунта) розташовується список опцій. Знайдіть серед них "Мої налаштування" і натисніть на цю опцію один раз лівою кнопкою мишки. Потім у верхній частині сторінки, що відкрилася, знайдіть опцію "Приватність" і кликніть на неї мишкою.

2. Перед вами з'явиться список категорій приватності. Праворуч від кожного критерію приватності розташовані варіанти відповідей. Щоб їх побачити - кликніть по одному з варіантів лівою кнопкою мишки, і перед вами відразу ж відкриється список.

3. Щоб відкрити свою сторінку для спілкування - досить встановити критерій "Усі користувачі" у деяких категорій. До їх числа входять - "Хто може запрошувати мене в співтовариства", "Хто може писати мені особисті повідомлення", "Хто може дивитися фотографії зі мною", "Хто може дивитися відеозаписи зі мною", "Хто може бачити список моїх аудіозаписів". А також - "Хто бачить чужі записи і коментарі на моїй стіні", "Хто може залишати записи на моїй стіні", "Хто може коментувати мої записи", "Хто бачить основну інформацію моєї сторінки", "Хто може бачити мої адреси", "Про які заявки в друзі приходять сповіщення" і "Кому в інтернеті видно моя сторінка". У інших категоріях встановите ті критерії, які вам придивляться.

4. Після того, як будуть внесені усі зміни, не забудьте натиснути кнопку "Зберегти" у кінці усіх категорій. Також ви можете побачити, як звичайний користувач бачить ваш аккаунт. Для цього в самому кінці списку знайдіть рядки "Щоб переконатися в тому, що ви встановили відповідні налаштування приватності, Ви можете подивитися, як бачать Вашу сторінку інші користувачі". Кликніть за блакитними словами в цьому реченні лівою кнопкою мишки один раз, і перед вами відкриється ваша сторінка такий, якою її бачать усі користувачі.