Як видалити друзів із стрічки

Як видалити друзів із стрічки

У соціальних мережах стрічка активності займає значну частину профілю користувача. Вона дозволяє бути в курсі усіх новин і оновлень ваших друзів, так само, як і вони можуть стежити за вашою активністю. Новинна стрічка постійно оновлюється, показуючи нові пости, лайки, зміни в профілі приятелів або співтовариств.

 

Вам знадобиться

  • - зайти в соціальну мережу;
  • - відкрити свою сторінку;
  • - знайти запис друга, новини якого ви хочете видалити;
  • - звернути увагу на правий верхній кут його новини;
  • - знайти значок хрестик в цьому правому кутку.

Інструкція

1. Виберіть соціальну мережу, в якій ви хочете видалити новинну стрічку друга. Зайдіть в цю мережу, використовуючи свій логін і пароль. Потім почніть переглядати новинну стрічку. У ній зазвичай розміщені новини від ваших друзів, також події в групах. У стрічці розміщуються статуси друзів, їх нові фото, а також показується під якими фото або текстом ваш друг поставив клас, тобто схвалив цю новину.

2. Переглядаючи окрему новину друга, треба звернути увагу на правий верхній кут її рамки - там буде декілька значків, зазвичай їх три. Якщо дивитися на них зліва направо, то це буде: час створення новини, потім значок у вигляді трикутника і третій - це хрестик. Якщо ви деякий час переглядали новини, і вам захотілося видалити цю новину, а там коштує тільки значок часу, то необхідно відновити сторіночку. Тоді три значки з'являться знову.

3. Спробуйте направити курсор миші на ці значки. При наведенні на якийсь час нічого не відбувається, на трикутничку з'являється напис поскаржитися. З її допомогою ви можете відправити адміністраторам сайту скаргу на користувача. І нарешті, коли курсор зупиниться на хрестику, то з'явитися так необхідний нам напис - прибрати подію із стрічки. Натисніть на хрестик, відразу виходить додаткове вікно із словами приховати цю подію із стрічки?. Натиснувши на кнопку приховати, можна видалити тільки одну подію друга із стрічки.

4. Для того, щоб видалити усі новини друга із стрічки, в цьому додатковому вікні треба поставити галочку перед словами приховати усі його обговорення і події в стрічці. Потім натиснути на кнопку приховати. Тепер усі події вашого друга виключеного із стрічки, вони не з'являтимуться в новинах. Але, проте, можна подивитися його події окремо, зайшовши на його сторінку.

Такі дії з виключення друга із стрічки робляться у тому випадку, коли друг дуже активний, часто міняє статуси, вивішує фотографії, ставить багато класів на різні зображення або відеоролики. Якщо ви не в силах устежити за його новинами, тоді видаліть його із стрічки новин і дивіться його новини окремо, коли у вас буде більше часу.