Як назавжди видалити сторінку з соціальної мережі

Як назавжди видалити сторінку з соціальної мережі


Соціальні мережі вже давно стали чимось звичним для людей. Щодня там реєструється більше кількість людей. Зареєструватися там можна легко, а ось назавжди віддалитися буває досить проблематично.

 

Соціальні мережі вже давно увійшли до "ужитку" багатьох людей. Вони розвиваються, з'являються нові соціальні мережі, там з'являються нові можливості і тому подібне. Деякі з них перетворюються на своєрідні "смітники" для спамерів, хакерів і інших зловмисників. Інші, навпаки, досить непогано розвиваються. Людині, зареєстрованій в таких соціальних мережах, як ВКонтакте або Однокласники, може надокучити проводити там час (чи його просто буде не хапати для інших справ) і, можливо, він побажає віддалитися. На жаль, зробити це досить проблематично.

Перша причина полягає в тому, що дуже часто самі розробники соціальних мереж старанно ховають від користувачів кнопку видалення своєї сторінки. Природно, знайти її буває досить проблематично і люди просто звикаються з думкою, що віддалитися у них не вийде. Друга причина полягає в психологічному чиннику. Мабуть, для користувачів соціальних мереж, не буде секретом, що вони викликають деяку подібність залежності. Через це людина регулярно заходить в інтернет і проводить годинами свій вільний час в інтернеті. Все ж існує декілька способів позбавитися від своєї сторінки.

Видалення з Однокласників

Наприклад, в соціальній мережі Однокласники, треба спочатку увійти до свого профілю під логіном і паролем. Потім, користувачеві треба перейти в саму нижню частину сторінки і знайти посилання "Регламент". Після цього відкриється нове вікно, з множиною тексту. Для того, щоб віддалитися з соціальної мережі, необхідно прокрутити до кінця цей список і клацнути по кнопці "Відмовитися від послуг". З'явиться вікно, в якому вам буде запропоновано вибрати причину видалення сторінки або вписати власну. Потім, як виберіть потрібну причину, з'явиться вікно, в якому потрібно ввести пароль від сторінки і натиснути кнопку "Видалити назавжди".

Видалення з ВКонтакте

Видалити свою сторінку з соціальної мережі ВКонтакте трохи складніше, але все одно це можливо. Спершу треба видалити абсолютно усю інформацію зі своєї сторінки (фотографії, відео, інформацію про користувача і тому подібне). Потім, в налаштуваннях приватності треба в полі "Кому в інтернеті видно моя сторінка" поставити Усім, окрім пошукових сайтів. У полі "Хто бачить основну інформацію моєї сторінки" бажано поставити значення "Тільки я". Після цього, через меню "Мої налаштування" треба перегорнути в самий низ і натиснути на посилання "Видалити свою сторінку". Після цього з'являться причини видалення (можна не вказувати). За допомогою кнопки "Видалити сторінку" відбувається безпосередньо саме видалення. Варто відмітити, що ВКонтакте не видаляє відразу ж інформацію про користувача, але повністю її блокує. За бажання можна відновити сторінку до зазначеного терміну.

 



Матеріали по темі